Maoz Falafel

Maoz Falafel is een Vegetarisch restaurant gelegen aan Grote Markt 19 in Nijmegen.

Meer informatie over Maoz Falafel in Nijmegen

In het hart van Nijmegen vind je Maoz Falafel, waar je kunt genieten van culinaire ervaringen uit het Midden-Oosten. Met een internationale sfeer en een verfijnde neiging om echte smaakaccenten te creëren, biedt Maoz Falafel een breed menu aan met salades, sauzen en natuurlijk de bekende falafel. Het restaurant is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd in de oudste stad van Nederland. Maoz Nijmegen hecht veel waarde aan kwaliteit en service en biedt nu vrijwel alleen nog vegan producten aan. De falafel wordt gemaakt van kikkererwten, witte bonen en verschillende kruiden en wordt geserveerd in warme pitabroodjes die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd in de bakkerij van Maoz Falafel Amsterdam. Het restaurant staat ook bekend om de lekkere salades en sauzen, die elke dag vers worden bereid met ingrediënten uit het Midden-Oosten. Bij Maoz Falafel hanteren ze een self-service concept, waarbij klanten zelf hun broodjes falafel kunnen vullen met allerlei lekkere salades en sauzen. Dus aarzel niet en geniet van een gezond broodje falafel bij Maoz Falafel in Nijmegen!

Wil je weten wat Maoz Falafel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maoz Falafel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maoz Falafel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maoz Falafel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Maoz Falafel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maoz Falafel

Bezoekers bekeken ook