Meeting Ministries

Meeting Ministries is een Volle Evangelie Gemeente gelegen aan Graafseweg 276 in Nijmegen.

Meer informatie over Meeting Ministries in Nijmegen

Meeting Ministries is een levende volle evangelische gemeente waar Jezus Christus centraal staat. Elke zondag hebben ze een samenkomst in de Boskapel aan de Graafseweg 276. Ze heten iedereen welkom die vragen heeft, op zoek is naar een gemeente of in nood verkeert. Er zijn activiteiten en er worden diensten gehouden, zoals "5 Steps to Forgiveness" en "We Do Not Lose Heart!". Pastor Chanelsy Moniharapon vertelt dat ondanks onze blunders, God ons nog steeds ziet als meer dan overwinnaars en dat Hij zijn eniggeboren Zoon heeft laten kruisigen zodat wij het eeuwig leven kunnen ontvangen. De contactgegevens van Meeting Ministries zijn: e-mail info@meetingministries.nl en mobiel nummer 06-18699583.

Wil je weten wat Meeting Ministries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meeting Ministries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meeting Ministries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meeting Ministries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Meeting Ministries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meeting Ministries

Bezoekers bekeken ook