Mijnfotoshoot.nl

Mijnfotoshoot.nl is een Fotograaf gelegen aan Roukensstraat 39 in Nijmegen.

Meer informatie over Mijnfotoshoot.nl in Nijmegen

Mijnfotoshoot.nl is een bedrijf dat schoolfotografie aanbiedt voor basisscholen en kinderdagverblijven. Ze zorgen ervoor dat de fotodagen perfect gepland worden, zodat de lessen zo min mogelijk onderbroken hoeven te worden. Ze streven ernaar om zo min mogelijk werk te bezorgen bij de school en bieden betaalbare schoolfoto's aan voor alle leerlingen en ouders. Daarnaast zorgen ze voor een leuke ervaring voor de leerlingen. Ouders kunnen de foto's gemakkelijk online bekijken, bestellen en betalen. Het verwerkingsproces en de levering worden allemaal uit handen genomen door Mijnfotoshoot.nl. Scholen kunnen nu zelf de schoolfoto's inplannen via de 24/7-kalender op de website of bellen naar het opgegeven telefoonnummer. Mijnfotoshoot.nl biedt ook fotoacties aan voor winkels, evenementen en beurzen. Ze promoten ook het Like Protocol, een initiatief tegen pesten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een gratis jaarboek te ontvangen voor alle leerlingen en leerkrachten.

Wil je weten wat Mijnfotoshoot.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mijnfotoshoot.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mijnfotoshoot.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijnfotoshoot.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Mijnfotoshoot.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mijnfotoshoot.nl

Bezoekers bekeken ook