Mulders Autogroep Opel Nijmegen

Mulders Autogroep Opel Nijmegen is een Opel-dealer gelegen aan Weurtseweg 301 in Nijmegen.

Meer informatie over Mulders Autogroep Opel Nijmegen in Nijmegen

Mulders Autogroep heeft een ruim aanbod aan occasions, nieuwe en demo auto's. Ze hebben showrooms met auto's van merken als Opel, Citroën Peugeot, Fiat en Jeep. Het bedrijf denkt graag met klanten mee en geeft passend advies bij de zoektocht naar een nieuwe of gebruikte auto. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en er is altijd goede communicatie. Daarnaast is het mogelijk om online een werkplaatsafspraak te maken, waarbij vooraf duidelijk wordt gecommuniceerd over de te verwachten kosten. Er zijn faciliteiten zoals een wachtruimte met koffie en werkplekken. Mulders Autogroep heeft vestigingen in Tiel, Culemborg en Nijmegen.

Wil je weten wat Mulders Autogroep Opel Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mulders Autogroep Opel Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mulders Autogroep Opel Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mulders Autogroep Opel Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Mulders Autogroep Opel Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mulders Autogroep Opel Nijmegen

Bezoekers bekeken ook