Nijmeegse Amateur Boks Associatie

Nijmeegse Amateur Boks Associatie is een Boksclub gelegen aan Kamerlingh Onnesstraat 37 in Nijmegen.

Meer informatie over Nijmeegse Amateur Boks Associatie in Nijmegen

Bij boksvereniging NABA in Nijmegen ben je welkom om te trainen op jouw niveau. NABA is de oudste boksschool in Nijmegen en staat voor verantwoord trainen in een veilige omgeving. De trainers bij NABA zijn gecertificeerd en hebben jarenlange wedstrijdervaring. Je kunt er terecht voor bokszaktraining, kracht- en conditietraining, personal training en small group training. De trainingen zijn afwisselend en er is aandacht voor techniek, snelheid, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Bij NABA kun je ook deelnemen aan speciale HIIT-trainingen. De trainers bij NABA zijn Kees, Orhan, Manja, Milad en Kirk, die elk hun eigen specialisme hebben. NABA is een toegankelijke boksvereniging met veel persoonlijke aandacht en goede trainingen.

Wil je weten wat Nijmeegse Amateur Boks Associatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijmeegse Amateur Boks Associatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijmeegse Amateur Boks Associatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijmeegse Amateur Boks Associatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Nijmeegse Amateur Boks Associatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijmeegse Amateur Boks Associatie

Bezoekers bekeken ook