Passion With Flow

Passion With Flow is een Dansschool gelegen aan Mariënburg 59 in Nijmegen.

Meer informatie over Passion With Flow in Nijmegen

Passion With Flow is het dance centre van Nijmegen en omgeving voor Latin, Caribbean en African dansstijlen. Ze bieden danscursussen aan in Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en West Coast swing. Naast danscursussen organiseert Passion With Flow ook feesten, workshops en evenementen. Ze bieden ook de mogelijkheid voor speciale gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, bruiloften en bedrijfsuitjes. Zelfs mensen met een laag inkomen kunnen danscursussen volgen via de mee-doen-regeling van de gemeente Nijmegen. Bij Passion With Flow ligt de nadruk op dansen vanuit het hart en de passie, en ze leren je dansen zonder de noodzaak van ritmegevoel. Ze bieden verschillende dansstijlen aan, waaronder Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk. Passion With Flow is opgericht in 2015 door Michael Bright, die een passie heeft voor dansen en lesgeven. Dansen is zijn hele leven zijn passie geweest en hij deelt graag zijn kennis en passie met zijn cursisten. Danslessen bij Passion With Flow zijn niet alleen danslessen, maar ook levenslessen waarbij je gevoelens en gebeurtenissen uit het leven kunt verwerken en een plek kunt geven.

Wil je weten wat Passion With Flow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Passion With Flow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Passion With Flow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Passion With Flow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Passion With Flow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Passion With Flow

Bezoekers bekeken ook