PCF EbenHaezer kerkzaal

PCF EbenHaezer kerkzaal is een Pinksterkerk gelegen aan Opaalstraat in Nijmegen.

Meer informatie over PCF EbenHaezer kerkzaal in Nijmegen

Welkom op de website van de Gemeente PCF Eben-Haezer Nijmegen-Venlo. Deze gemeente is opgericht in 1998 en wordt geleid door voorganger Pastor C. Lettelay en zijn vrouw P.A. Lettelay. Op de website vindt u informatie over wie we zijn en wat we doen. U bent van harte welkom om een van onze diensten bij te wonen in Nijmegen of Venlo. Op de agenda pagina kunt u het actuele overzicht van de diensten en samenkomsten vinden. Daarnaast kunt u onze diensten ook online bijwonen via een live-stream. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Wil je weten wat PCF EbenHaezer kerkzaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PCF EbenHaezer kerkzaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PCF EbenHaezer kerkzaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PCF EbenHaezer kerkzaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar PCF EbenHaezer kerkzaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PCF EbenHaezer kerkzaal

Bezoekers bekeken ook