Quezy

Quezy is een Internetmarketing gelegen aan Bijsterhuizen 1158 in Nijmegen.

Meer informatie over Quezy in Nijmegen

Quezy is een social media management dashboard waarmee je je social media kanalen kunt beheren, content kunt creëren en publiceren, en analyses kunt maken. Het dashboard heeft handige features zoals een content kalender, workspace, en team management waarmee je tijd kunt besparen en je social media naar een hoger niveau kunt tillen. Met Quezy kun je ook gemakkelijk contact leggen met je doelgroep op social media, zowel via openbare kanalen als privéberichten. Daarnaast biedt Quezy brand management tools aan om je merk te beheren en customer binding functies om klanten bij je bedrijf te betrekken. Quezy heeft ook handige features zoals een Instagram feed preview, hashtag sets, en een inhaakkalender om je te helpen bij het creëren van content voor social media. Als je geïnteresseerd bent, kun je een gratis proefperiode van een maand starten.

Wil je weten wat Quezy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quezy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quezy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quezy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Quezy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quezy

Bezoekers bekeken ook