Re-Cycled

Re-Cycled is een Winkel voor tweedehands fietsen gelegen aan Zwanenveld 9022 in Nijmegen.

Meer informatie over Re-Cycled in Nijmegen

Re-Cycled is een bedrijf dat zich richt op het refurbishen en recyclen van fietsen. Ze bieden 3 maanden garantie op alle refurbished fietsen en verkopen duurzame fietsen die 100% refurbished zijn. Het bedrijf benadrukt het belang van duurzaamheid, aangezien er jaarlijks veel nieuwe fietsen worden geproduceerd, wat kostbare grondstoffen en CO2-uitstoot met zich meebrengt. Daarom verdienen de honderdduizenden fietsen die vroegtijdig op de schroothoop belanden een nieuwe eigenaar. Door een gereviseerde fiets te kopen, bespaar je niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee. Re-Cycled biedt fietsen aan vanaf €125,- en repareert ook fietsen met tweedehands materialen. Ze zijn gevestigd in Winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen en je kunt langskomen voor een proefrit of reparatie. Recentelijk hebben ze ook de Batavus Retro, Gazelle Bahia en Gazelle Davos aan hun assortiment toegevoegd. Ze leveren fietsen van gerenommeerde merken en bieden de mogelijkheid om veilig online te betalen via iDEAL. Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om als eerste te profiteren van aanbiedingen en exclusieve acties.

Wil je weten wat Re-Cycled verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Re-Cycled of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Re-Cycled? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Re-Cycled het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Re-Cycled reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Re-Cycled

Bezoekers bekeken ook