ReRa Solutions BV

ReRa Solutions BV is een Leverancier van apparatuur voor zonne-energie gelegen aan Toernooiveld 200 in Nijmegen.

Meer informatie over ReRa Solutions BV in Nijmegen

ReRa Solutions is een expert op het gebied van de ontwikkeling van Photovoltaic tools en software. Het bedrijf is opgericht in 2008 door Erik Haverkamp, een expert op het gebied van solar cell measurement, als een spin-off van de Applied Materials Science Faculty van de Radboud Universiteit in Nijmegen. ReRa heeft sterke banden met deze faculteit. Veel (R&D) instituten en universiteiten over de hele wereld maken al gebruik van de producten van ReRa. Het bedrijf biedt een breed scala aan high-tech meetinstrumenten en gebruiksvriendelijke software voor het meten van zonnecellen. ReRa hecht veel waarde aan langdurige klantrelaties en samen vinden ze altijd de beste oplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen, Nederland.

Wil je weten wat ReRa Solutions BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ReRa Solutions BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ReRa Solutions BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ReRa Solutions BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ReRa Solutions BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ReRa Solutions BV

Bezoekers bekeken ook