Restaurant Mira

Restaurant Mira is een Turks restaurant gelegen aan Arksteestraat 9 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Mira in Nijmegen

Mira is een Turks restaurant in het centrum van Nijmegen, opgericht in 2012 door chef-kok Birsen. In 2018 zijn haar twee zonen ook bij het bedrijf gekomen. Oudste zoon Alişan is verantwoordelijk voor de exploitatie van het restaurant, terwijl Soner, het jongere broertje, de rôtisseur is. Het gezin runt het restaurant met liefde voor eten en het bieden van topservice als belangrijke graadmeters. Naast dineren kunnen mensen bij Mira ook terecht voor vergaderingen en particuliere en zakelijke evenementen. Ze bieden ook catering op locatie aan. Daarnaast is Mira een populaire trouwlocatie met kwalitatief goed eten, ervaren bediening en een uitstekende sfeer. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Mira verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Mira of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Mira? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Mira het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Mira reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Mira

Bezoekers bekeken ook