Restaurant Wally

Restaurant Wally is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Hertogstraat 47 en 57 in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Wally in Nijmegen

Restaurant Wally is een restaurant dat gespecialiseerd is in hamburgers. Ze geloven in het principe van "Doe één ding en doe het goed" en bieden een gevarieerd en duurzaam menu met biologisch rundvlees. Naast de burgers bieden ze ook friet, salades, bijgerechten, milkshakes, homemade limonades en speciaalbieren aan. Het restaurant hecht veel waarde aan duurzaamheid en heeft een eigen bakkerij. Daarnaast bieden ze ook afhaalmogelijkheden aan. Het team van Wally is trots op hun werk en ze hebben ook vacatures voor mensen die bij hen willen werken.

Wil je weten wat Restaurant Wally verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Wally of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Wally? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Wally het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Wally reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Wally

Bezoekers bekeken ook