ReviCycles

ReviCycles is een Wielrichtservice gelegen aan Hatertseweg 419 in Nijmegen.

Meer informatie over ReviCycles in Nijmegen

Kies verstandig je naven... Bouw je eigen wielen! Kies een paar nieuwe naven of pak een goede deal op sommige gereviseerde naven. En als je echt geen afscheid kunt nemen van je eigen naven, klik dan op de pijl en dan regelen we iets... "Ongeacht of ze nieuw zijn of niet, streven we ernaar om de beste wielen mogelijk te bouwen. We doen dit door simpelweg de tijd te nemen. Iedereen kan op de een of andere manier een wiel bouwen, maar het vergt geduld en ervaring om een geweldig wiel te bouwen. Een wiel dat niet alleen recht is gebouwd, maar met geoptimaliseerde en gelijk gespannen spaken, zodat het recht blijft terwijl je als een gek op de hellingen acteert..." "Een hoogwaardige naaf overleeft elke velg en als deze goed wordt onderhouden, zal deze zelfs langer meegaan dan de laatst overgebleven spaak. Er is absoluut geen reden om een goed setje naven te vervangen. En zelfs als je ze hebt verwaarloosd, zullen we ervoor zorgen dat ze weer als nieuw rollen en bespaar je wat geld om te besteden aan minder belangrijke onderdelen..." # CONTACT Hatertseweg 419 6533 GG Nijmegen Nederland ​E-mail: info@revicycles.com Telefoon: +31631173104 # OPENINGSTIJDEN Maandag Dinsdag - Vrijdag 12.00 - 17.00 09.00 - 18.00 Zaterdag 10.00 - 17.00 # WAT.

Wil je weten wat ReviCycles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ReviCycles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ReviCycles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ReviCycles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ReviCycles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ReviCycles

Bezoekers bekeken ook