Rijschool Connectie Nijmegen

Rijschool Connectie Nijmegen is een Autorijschool gelegen aan Weezenhof 2173 in Nijmegen.

Meer informatie over Rijschool Connectie Nijmegen in Nijmegen

Bij Rijschool Connectie in Nijmegen staat betrokkenheid centraal. De instructeur zorgt ervoor dat elke leerling zich veilig voelt en met plezier rijlessen volgt. Er wordt een gepersonaliseerd stappenplan gemaakt dat aansluit bij de behoeften van de leerling. Er zijn instructievideo's en via een tablet kan de instructeur ter plekke uitleg geven over lastige verkeerssituaties. Rijschool Connectie biedt rijlessen overdag, 's avonds en in het weekend. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar, met bijbehorende prijzen. Het doel van Rijschool Connectie is om 100% tevreden leerlingen te hebben.

Wil je weten wat Rijschool Connectie Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Connectie Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Connectie Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Connectie Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rijschool Connectie Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Connectie Nijmegen

Bezoekers bekeken ook