Rocket Sale

Rocket Sale is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Bloemerstraat 20 in Nijmegen.

Meer informatie over Rocket Sale in Nijmegen

Bij Rocket Sale bieden ze professionele iPhone reparaties in Nijmegen. Het ervaren team van technici is gespecialiseerd in het repareren van moederborden en chips. Daarnaast bieden ze ook laptop- en computerreparaties aan. Ze hebben een breed assortiment accessoires, zoals telefoonhoesjes, screenprotectors en oordopjes. Ook verkopen ze tweedehands controllers en laptops. Bij Rocket Sale kun je ook terecht voor waterschade reparaties en ze hebben een 24/7 bereikbaarheid. Verder bieden ze gratis verzending boven de €100 en hebben ze een hoge klantentevredenheid. Je kunt een afspraak boeken voor een reparatie en ze hebben een nieuwsbrief waarop je je kunt abonneren. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 024 675 87 66 of 06 128 00 626 en via info@rocketsale.nl.

Wil je weten wat Rocket Sale verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rocket Sale of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rocket Sale? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rocket Sale het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rocket Sale reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rocket Sale

Bezoekers bekeken ook