Run2Day Nijmegen

Run2Day Nijmegen is een Hardloopwinkel gelegen aan Van Schevichavenstraat 1a in Nijmegen.

Meer informatie over Run2Day Nijmegen in Nijmegen

Bij Run2Day Nijmegen kun je terecht voor al je hardloopbenodigdheden. Ze hebben een nieuwe najaarscollectie van Odlo, waaronder kleding en accessoires. Ook hebben ze de nieuwe New Balance 1080v13 schoenen binnen. Op 12 oktober was er een parcoursverkenning voor de Zevenheuvelenloop van 2023. Verder was er een evenement genaamd OMKLEDEN 7HEUVELENLOOP/NACHT! op 4 oktober. Eerder in september werd de Nike Structure 25 geïntroduceerd. Run2Day Nijmegen bevindt zich aan de Van Schevichavenstraat en is geopend op verschillende dagen en tijden.

Wil je weten wat Run2Day Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Run2Day Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Run2Day Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Run2Day Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Run2Day Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Run2Day Nijmegen

Bezoekers bekeken ook