SBRN Projecten

SBRN Projecten is een Coach gelegen aan Stationsplein 26 in Nijmegen.

Meer informatie over SBRN Projecten in Nijmegen

Blended Learning is een combinatie van e-learning en fysieke ontmoetingen. Het Small Business Rijk van Nijmegen richt zich op ondernemers in het MKB die niet alleen aan winst denken, maar ook aan mensen en de planeet. Ze bieden coaching en programma's aan voor ondernemers die willen groeien en voor jongeren die ondernemender willen worden. Ook is er financiering beschikbaar voor mensen in de creatieve en culturele sector. Het Acceleratieprogramma Ondernemen van SBRN is gebaseerd op zes pijlers, waaronder coaching, training, financiering en netwerken. Ze werken met het Business Model Canvas en bieden ook een Doe het Zelf Ondernemersplan aan. Daarnaast bieden ze blended learning aan en kun je online afspraken maken. De contactgegevens van Small Business Rijk van Nijmegen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat SBRN Projecten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SBRN Projecten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SBRN Projecten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SBRN Projecten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar SBRN Projecten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SBRN Projecten

Bezoekers bekeken ook