Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen

Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen is een Schermschool gelegen aan Zwaluwstraat 200 in Nijmegen.

Meer informatie over Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen in Nijmegen

De 3 Musketiers is een schermclub in Nijmegen die al meer dan 100 jaar actief is. Bij De 3 Musketiers scherm je nooit alleen, er worden naast het trainingsprogramma ook andere activiteiten georganiseerd. Professionele schermleraren leren je alle vaardigheden op sabel, floret en degen. Op 7 november start er een nieuwe introductiecursus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Deze cursus bestaat uit 5 dinsdagmiddagen en is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met schermen. Daarnaast is er nog een bericht over het succes van De 3 Musketiers op het Nederlands Jeugdkampioenschap (NJK) waar drie schermers van De 3 Musketiers hebben deelgenomen. Een van de schermers, Hugo Mulders, is tweede geworden en is van plan om vaker mee te doen met wedstrijden.

Wil je weten wat Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schermvereniging De Drie Musketiers Nijmegen

Bezoekers bekeken ook