Seikatsu

Seikatsu is een Japanse kruidenierswinkel gelegen aan Houtstraat 3 in Nijmegen.

Meer informatie over Seikatsu in Nijmegen

Seikatsu is een bedrijf dat het Japanse leven wil delen met de rest van de wereld. Japan is een land dat bekend staat om zijn perfectie en innovaties, maar ook om het behoud van tradities en gebruiken. Seikatsu biedt gratis levering binnen Nederland vanaf 80 euro en naar België vanaf 100 euro. Ze hebben een breed assortiment aan populaire snacks en drankjes uit Japan, en bieden ook internationale verzending aan via hun partner JPNLifestyle.com. Daarnaast verkopen ze ook andere producten zoals keukenhulpmiddelen, servies en cadeauboxen. Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice.

Wil je weten wat Seikatsu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Seikatsu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Seikatsu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Seikatsu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Seikatsu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Seikatsu

Bezoekers bekeken ook