Shell

Shell is een Tankstation gelegen aan Neerbosscheweg 4 in Nijmegen.

Meer informatie over Shell in Nijmegen

Het Shell Station aan de Neerbosscheweg biedt verschillende brandstoffen, waaronder benzine, diesel en LPG. Daarnaast hebben ze ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen, waarbij er verschillende betaalopties beschikbaar zijn. Voor waterstofvoertuigen is er ook een speciale faciliteit aanwezig. Het station is geopend gedurende de reguliere openingstijden en heeft verschillende faciliteiten, zoals een winkel en een wasstraat. Meer informatie over deze locatie is te vinden op de website van Shell. Daarnaast biedt het station speciale aanbiedingen en zijn er ook andere Shell-stations in de buurt. Voor meer informatie over andere locaties en het bedrijf Shell zelf, kan men contact opnemen via de website.

Wil je weten wat Shell verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shell of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Shell reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shell

Bezoekers bekeken ook