Sint-Nicolaaskapel

Sint-Nicolaaskapel is een Kapel gelegen aan Voerweg 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Sint-Nicolaaskapel in Nijmegen

De Valkhof Vereniging in Nijmegen biedt een dynamische voorstelling waarin de historie van het Valkhof op een verrassende manier wordt belicht. Tijdens deze voorstelling neemt een stewardess je mee op een luchtige en gezellige reis door ruim 2000 jaar Valkhofgeschiedenis. Ze vertelt over de slimme Romeinen en de keizerlijke edelvrouw die ons kennis laat maken met een vork. Maar ook over de man die zijn geld is verloren. Gelukkig heeft de reis een bijzonder en bruisend einde. Daarnaast is het Valkhofpark een belangrijke plek waar Nederland begon en waar de eerste stedelijke nederzetting ontstond. In het park zijn onder andere de St. Nicolaaskapel en de Barbarossa-ruïne te vinden. De Valkhofvereniging is een vrijwilligersorganisatie die het Valkhof wil beschermen en toegankelijk wil maken voor een breed publiek.

Wil je weten wat Sint-Nicolaaskapel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint-Nicolaaskapel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint-Nicolaaskapel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Nicolaaskapel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sint-Nicolaaskapel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint-Nicolaaskapel

Bezoekers bekeken ook