Skill'ness Doen & Ervaren

Skill'ness Doen & Ervaren is een Geestelijke gezondheidszorg gelegen aan Willemsweg 209 in Nijmegen.

Meer informatie over Skill'ness Doen & Ervaren in Nijmegen

Skill'ness is een zorgbureau dat begeleiding, trainingen en behandelingen aanbiedt voor mensen met een ondersteuningsvraag. Ze bieden op maat gerichte zorg in en rondom Nijmegen en maken gebruik van ervaringsgerichte middelen zoals theater, natuuractiviteiten, budo en yoga. Het doel is om de basale behoeften van mensen aan te vullen en hen te helpen bij het verwerken van emoties en het vinden van een nieuwe uitlaatklep. Skill'ness speelt ook een belangrijke rol in de re-integratie van jongeren in de maatschappij. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Skill'ness Doen & Ervaren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skill'ness Doen & Ervaren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skill'ness Doen & Ervaren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skill'ness Doen & Ervaren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Skill'ness Doen & Ervaren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skill’ness Doen & Ervaren

Bezoekers bekeken ook