Skin and More by Serena

Skin and More by Serena is een Gezichtsbehandelingsspa gelegen aan Nieuwe Dukenburgseweg 7a in Nijmegen.

Meer informatie over Skin and More by Serena in Nijmegen

Skin and More by Serena is een gespecialiseerde schoonheidssalon in Nijmegen, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit, huidverbetering, ontspanning en advies centraal staan. Serena Arts-Gerrits, de eigenaresse, is een allround schoonheidsspecialiste en gecertificeerd Permanent Make-up Artist. In de salon worden verschillende behandelingen aangeboden, zoals semi-permanente make-up, dermapen/microneedling en Cenzaa gezichtsbehandelingen. Bij semi-permanente make-up wordt pigment oppervlakkig in de huid ingebracht, voor een mooie en natuurlijke pigmentatie. Dermapen/microneedling zorgt ervoor dat de huid wordt hersteld en schade wordt verminderd door kleine gaatjes in de huid te prikken. Cenzaa is een merk dat geavanceerde behandelingen en producten biedt om het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Skin and More by Serena blijft zich vernieuwen door middel van opleidingen en cursussen, om alleen het beste te kunnen bieden aan haar klanten. Helaas zijn er regels omtrent het afzeggen van afspraken, waarbij 50% van het totale bedrag in rekening wordt gebracht als een afspraak niet minimaal 48 uur van tevoren wordt geannuleerd.

Wil je weten wat Skin and More by Serena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skin and More by Serena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skin and More by Serena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skin and More by Serena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Skin and More by Serena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skin and More by Serena

Bezoekers bekeken ook