Skinfluencers

Skinfluencers is een Schoonheidssalon gelegen aan Dokstraat 257 in Nijmegen.

Meer informatie over Skinfluencers in Nijmegen

Welkom bij Skinfluencers, een praktijk voor resultaatgerichte behandelingen. Het team van Skinfluencers heeft als visie om niet alleen aan de buitenkant van de huid te werken, maar vooral ook in de huid. Ze bieden maatwerk behandelingen waarbij je vooraf geen specifieke behandeling hoeft te kiezen. De behandeling wordt aangepast aan de conditie en behoeften van jouw huid. Skinfluencers is gespecialiseerd in huidverbetering en biedt eerlijk advies en maatwerk. Ze werken met merken en producten die niet in de winkel te koop zijn, vanwege de hoge concentratie aan werkstoffen. Esther, eigenaresse van Skinfluencers, heeft de prestigieuze Beauty Award ontvangen en behoort daarmee tot de top van de beautybranche. Je kunt bij Skinfluencers terecht voor huidverjonging, het aanpakken van huidproblemen, voeding en lifestyle advies, en losse consulten. Er zijn ook positieve recensies te lezen over de behandelingen van Skinfluencers. Voor een afspraak kun je contact opnemen met Esther of een afspraak online maken. Skinfluencers werkt uitsluitend op afspraak.

Wil je weten wat Skinfluencers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skinfluencers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skinfluencers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skinfluencers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Skinfluencers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skinfluencers

Bezoekers bekeken ook