Smart Data Solutions B.V.

Smart Data Solutions B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Kerkstraat 5 in Nijmegen.

Meer informatie over Smart Data Solutions B.V. in Nijmegen

In de 21e eeuw is online inzicht in uw eigen gegevens niet meer weg te denken. Smart Data Solutions biedt de mogelijkheid om dagelijks het energieverbruik van uw locaties te bekijken. In 2012 is begonnen met het plaatsen van slimme meters, en vanaf 2014 is het de bedoeling om deze aan alle huishoudens in Nederland aan te bieden. Smart Data Solutions biedt verschillende producten en diensten, zoals het ontvangen van meterstanden en/of verbruiken van uw slimme gas- of elektriciteitsmeter in het gewenste format. Ook het bundelen van verbruiken van meerdere locaties is mogelijk. Daarnaast is er een nieuwe rol in de energiemarkt, de Onafhankelijk Diensten Aanbieder (ODA), die na toestemming van de eigenaar van de slimme meter de meterstanden en energieverbruiken kan ophalen uit het centrale systeem.

Wil je weten wat Smart Data Solutions B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smart Data Solutions B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smart Data Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smart Data Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Smart Data Solutions B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smart Data Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook