SPAR Lindenholt

SPAR Lindenholt is een Buurtsuper gelegen aan Sint Agnetenweg 63 in Nijmegen.

Meer informatie over SPAR Lindenholt in Nijmegen

Bij SPAR Lindenholt in Nijmegen kun je terecht voor je boodschappen. De winkel is elke dag geopend van 8:00 tot 20:00 uur, behalve op zondag, dan zijn de openingstijden van 12:00 tot 18:00 uur. Ze bieden verse broodjes, wraps, snacks, salades, gebak en pizza's aan. Daarnaast hebben ze ook verschillende aanbiedingen en andere services. Je kunt je boodschappen laten bezorgen of ophalen op een later moment. SPAR Lindenholt staat bekend om hun verse producten en brede assortiment. Ze zijn gevestigd in de wijk Lindenholt en je kunt je boodschappen bestellen bij de lokale SPAR in jouw buurt. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, aanbiedingen en recepten.

Wil je weten wat SPAR Lindenholt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SPAR Lindenholt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SPAR Lindenholt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SPAR Lindenholt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar SPAR Lindenholt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SPAR Lindenholt

Bezoekers bekeken ook