Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid

Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid is een Sportmedisch centrum gelegen aan Kamerlingh Onnesstraat 37-39 in Nijmegen.

Meer informatie over Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid in Nijmegen

In de tekst worden verschillende activiteiten genoemd die plaatsvinden bij Judo Academy Nijmegen. Zo is er onder andere een judotoernooi in Heumen voor kinderen van 6 tot 15 jaar, zwemmen voor de A-selectie en kinderen van 12 jaar en ouder, het Frans Odijk Toernooi voor de A-selectie, en het Instaptoernooi in Nijmegen voor iedereen van 4 tot 11 jaar. Daarnaast worden er ook andere activiteiten genoemd, zoals het Hajime Toernooi, een judo teambuilding kamp voor kinderen van 9 jaar en ouder, het Maas en Waal toernooi voor iedereen van 4 tot 14 jaar, en nog veel meer. Verder wordt er ook contactinformatie gegeven voor Judo Academy Nijmegen.

Wil je weten wat Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Medisch Centrum Nijmegen-Zuid

Bezoekers bekeken ook