Sport sneller

Sport sneller is een Sportmasseur gelegen aan Graafseweg 274, K11 in Nijmegen.

Meer informatie over Sport sneller in Nijmegen

Bij Sport sneller in Nijmegen kun je terecht voor verschillende soorten massages, zoals sportmassage, hoofdpijnmassage, hotstonemassage en lymfemassage. De tarieven variëren afhankelijk van de duur van de massage. Betalen kan via een betaalverzoek, per pin of vooraf in het reserveringssysteem. Reserveren is verplicht. Ook zijn er cadeaubonnen te koop en kun je een massageabonnement afsluiten. De tekst legt ook uit welke massage het beste is voor bepaalde klachten. Zo is een sportmassage geschikt voor mensen die veel sporten of lichamelijk werk doen, en kan een hoofdpijnmassage helpen bij spanningshoofdpijn. Verder wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen medical, elastische en statische taping, en wordt er informatie gegeven over het preventief tapen van voeten voor de 4Daagse van Nijmegen.

Wil je weten wat Sport sneller verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport sneller of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport sneller? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport sneller het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sport sneller reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport sneller

Bezoekers bekeken ook