Sportservice Nijmegen

Sportservice Nijmegen is een Overheidsinstelling gelegen aan Mariënburg 30 in Nijmegen.

Meer informatie over Sportservice Nijmegen in Nijmegen

De Nationale Sportweek staat voor de deur en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Er is een overzicht beschikbaar waarin je kunt zien welke activiteiten er allemaal plaatsvinden. Daarnaast is er ook een sportaanbod waar je meer informatie kunt vinden. Als je vragen hebt over sport en bewegen, kun je deze stellen en er is ook aandacht voor sport en bewegen in de wijken. Mensen met een beperking kunnen ook sporten en bewegen, hier is meer informatie over beschikbaar. Voor mensen met een laag inkomen is er de mogelijkheid om een bijdrage aan te vragen voor zwemlessen. Daarnaast is er ook informatie over mogelijke bijdragen in de kosten voor sporten, bewegen en zwemmen. Er zijn beweegroutes door wijken en parken en je kunt sportaccommodaties huren voor trainingen, wedstrijden of kinderfeestjes. Ook is er informatie beschikbaar over sportvelden en atletiekbanen. Voor contact kun je bellen of een e-mail sturen naar de gemeente Nijmegen. Verder kun je op Into Nijmegen terecht voor informatie over wat er te doen is in Nijmegen en kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van de gemeente Nijmegen. Daarnaast kun je de gemeente Nijmegen volgen op sociale media.

Wil je weten wat Sportservice Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportservice Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportservice Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportservice Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sportservice Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportservice Nijmegen

Bezoekers bekeken ook