Sportshop Richard Kregting

Sportshop Richard Kregting is een Sportwinkel gelegen aan Paul Krugerstraat 109 in Nijmegen.

Meer informatie over Sportshop Richard Kregting in Nijmegen

Sportshop Richard Kregting in Nijmegen is een winkel die gespecialiseerd is in sportkleding en textielbedrukking. Ze bieden een breed scala aan teamwear en bedrijfskleding, evenals beletteringsdiensten. Momenteel hebben ze een sale van 25% korting op de gehele JAKO collectie. De winkel is gevestigd aan de Paul Krugerstraat 109 en is de hele week geopend, behalve op maandag en zondag. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 17.30 uur. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de winkel via het telefoonnummer 024-3773374 of per e-mail naar info@richardkregting.nl.

Wil je weten wat Sportshop Richard Kregting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportshop Richard Kregting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportshop Richard Kregting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportshop Richard Kregting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sportshop Richard Kregting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportshop Richard Kregting

Bezoekers bekeken ook