Stichting Stevenskerk Nijmegen

Stichting Stevenskerk Nijmegen is een Stichting gelegen aan Kerkboog 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Stichting Stevenskerk Nijmegen in Nijmegen

De Stevenskerk in Nijmegen is een belangrijk historisch gebouw dat de geschiedenis van de stad vertelt. Een bezoek aan Nijmegen is niet compleet zonder een bezoek aan deze kerk. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd in de Stevenskerk en er is ook nieuws te vinden over de viering van het 750-jarig bestaan van de kerk. Daarnaast is er een virtuele 360-tour beschikbaar waarbij je de kerk kunt verkennen. Er zijn echter ook negatieve ervaringen gedeeld, zoals een oudere man die tijdens een voorlichtingsfilm hard aan het praten was en een arrogante man die niet wilde stoppen met praten ondanks verzoeken om zachter te praten. Ondanks deze negatieve ervaringen zijn er ook positieve reacties, zoals het bezoeken van de boekenmarkt in de kerk, het beklimmen van de kerktoren voor het uitzicht en de mooie orgels in de kerk. Al met al is de Stevenskerk een prachtige kerk om te bezoeken, met ook mogelijkheden om te mediteren.

Wil je weten wat Stichting Stevenskerk Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Stevenskerk Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Stevenskerk Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Stevenskerk Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Stichting Stevenskerk Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Stevenskerk Nijmegen

Bezoekers bekeken ook