Stichting Top Judo Nijmegen

Stichting Top Judo Nijmegen is een Judoschool gelegen aan Rosa de Limastraat 23 in Nijmegen.

Meer informatie over Stichting Top Judo Nijmegen in Nijmegen

Op het NK Teams voor -12 en -15 jaar in Nijmegen wisten de meiden -15 jaar een knappe bronzen medaille te winnen. Ondanks dat ze nog niet binnen mogen judoën, traint Stichting Top Judo Nijmegen gewoon door. Ze staan onder de iconische brug de Oversteek van Nijmegen op de judomat. Tijdens de pandemie heeft STJN niet stilgezeten en samen met Top Sport Gelderland en expert Jan-Willem Teunissen hebben ze het 'Breed Motorisch Opleiden' naar een hoger niveau getild. STJN richt zich op het bieden van de meest geschikte omgeving voor judoka's om het beste uit zichzelf te halen. Ze hebben een gemotiveerd team van trainers en vrijwilligers.

Wil je weten wat Stichting Top Judo Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Top Judo Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Top Judo Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Top Judo Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Stichting Top Judo Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Top Judo Nijmegen

Bezoekers bekeken ook