Subway

Subway is een Broodjeswinkel gelegen aan Heyendaalseweg 94 in Nijmegen.

Meer informatie over Subway in Nijmegen

Het Subway® Tinq tankstation op Heyendaalseweg 94 is een lokaal restaurant dat heerlijke ingrediënten en smaken biedt in miljarden sandwich-, salade- en wrapcombinaties. In plaats van traditioneel fastfood bieden ze vers gesneden groenten, toppings, proteïne en vers gebakken brood, evenals versgebakken koekjes, tegen een geweldige prijs. Alle Subway® restaurants worden beheerd door bedrijfseigenaren die getalenteerde Sandwich Artists™ in dienst hebben en die klaar staan om uw bestelling persoonlijk, online, in de Subway-app of voor bezorging op te nemen. Het Subway® Tinq tankstation is een onderdeel van het Subway® merk, dat een gedeponeerd handelsmerk is van Subway® IP Inc. ©2018 Subway® IP Inc. Alle rechten voorbehouden.

Wil je weten wat Subway verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Subway of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Subway? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Subway het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Subway reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Subway

Bezoekers bekeken ook