The Movement Studio

The Movement Studio is een Pilatesstudio gelegen aan Luciaweg 9, Pontanusstraat 45 in Nijmegen.

Meer informatie over The Movement Studio in Nijmegen

Bij The Movement Studio in Nijmegen kun je verschillende lessen volgen om op een gezonde en veilige manier te trainen. Resi Peters, de instructeur, benadrukt het belang van bewegen met aandacht. In haar lessen leer je bewust te worden van je houding, ademhaling en manier van bewegen, wat zorgt voor balans en bewegingsvrijheid. Ze biedt speciale lessen aan, zoals de MELT Methode® therapeutic self-care treatment en neuro-musculaire training van Somatics, om pijn en klachten in spieren en gewrichten te verminderen. Met deze methodes kun je zelf thuis aan de slag gaan om je pijn te verminderen en beter te bewegen. De MELT Methode is een zachte zelfbehandelingstechniek die mobiliteit, stabiliteit en prestaties verbetert, terwijl het klinisch bewezen is om aanhoudende pijn te verminderen en het algehele welzijn te herstellen. Somatics leert je hoe je beweging en bewustzijn kunt gebruiken om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Bij The Movement Studio kun je een proefles volgen en Resi Peters staat klaar om je te verwelkomen.

Wil je weten wat The Movement Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Movement Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Movement Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Movement Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar The Movement Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Movement Studio

Bezoekers bekeken ook