Toko Rinus

Toko Rinus is een Aziatische kruidenierswinkel gelegen aan Steenbokstraat 18 in Nijmegen.

Meer informatie over Toko Rinus in Nijmegen

Toko Rinus is al meer dan 50 jaar een begrip in Nijmegen. In de winkel vind je alle ingrediënten voor het maken van een lekkere oosterse maaltijd. Heb je geen zin om zelf te koken? Dan kun je terecht bij het afhaalcentrum waar meer dan 65 kant-en-klare gerechten vers bereid worden. Daarnaast biedt Toko Rinus ook catering aan. Rinus heeft het koken geleerd van Molukse en Indische omaatjes en opende op 21-jarige leeftijd zijn eigen toko. Inmiddels werken er vijf koks bij Toko Rinus en is Rinus' dochter Sylvia mede vennoot geworden. Het assortiment groeit nog steeds en klanten komen vanuit heel oostelijk Nederland en zelfs van verder weg. Toko Rinus heeft de concurrentieslag met supermarkten weten te overleven door puur en origineel Indisch te blijven.

Wil je weten wat Toko Rinus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toko Rinus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toko Rinus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toko Rinus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Toko Rinus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toko Rinus

Bezoekers bekeken ook