Tomi Sushi & Grill Restaurant

Tomi Sushi & Grill Restaurant is een Japans restaurant gelegen aan Klein Mariënburg 24 in Nijmegen.

Meer informatie over Tomi Sushi & Grill Restaurant in Nijmegen

Bij Tomi Sushi & Grill Restaurant in Nijmegen kun je genieten van een All You Can Eat concept, waarbij je online kunt bestellen en vervolgens kunt afhalen of in het restaurant kunt genieten. Ze bieden onbeperkte sushi en warme gerechten voor een vaste prijs, bereid met verse ingrediënten voor een Japanse eetervaring. Daarnaast kun je ook bestellen via Thuisbezorgd en Uber Eats, waarbij je 10% korting krijgt bij een bestelling vanaf €30,-. Ook is bezorging mogelijk. De prijzen variëren afhankelijk van de dag en het tijdstip. Kinderen van 4 t/m 11 jaar hebben speciale prijzen. Jarige klanten kunnen hun verjaardag vieren met minimaal 4 volwassenen en eten gratis op vertoon van een ID-bewijs. Deze actie is alleen geldig op de dag van de verjaardag en kan niet worden gecombineerd met andere acties. Het restaurant is gevestigd in Nijmegen en de openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Tomi Sushi & Grill Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tomi Sushi & Grill Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tomi Sushi & Grill Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tomi Sushi & Grill Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Tomi Sushi & Grill Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tomi Sushi & Grill Restaurant

Bezoekers bekeken ook