Tweety Snack

Tweety Snack is een Snackbar gelegen aan Broerdijk 154 in Nijmegen.

Meer informatie over Tweety Snack in Nijmegen

Op de homepage van deze cafetaria vind je een overzicht van hun aanbod. Ze hebben 5 soorten friet, waaronder verse, Franse, Vlaamse, zoete aardappel en biologische friet. Als je een voedselallergie hebt, hebben ze een allergenenmap waar je om kunt vragen. Ze hebben ook een groot assortiment vegetarische en veganistische snacks. Bijna alle sauzen zijn glutenvrij en plantaardig, dus ook geschikt voor mensen die geen eieren eten. De cafetaria is sinds 1968 geopend en je kunt hun locatie vinden op Google Maps.

Wil je weten wat Tweety Snack verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tweety Snack of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tweety Snack? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tweety Snack het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Tweety Snack reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tweety Snack

Bezoekers bekeken ook