vanLaar-service

vanLaar-service is een Klusbedrijf gelegen aan de Voorstenkamp 1166 in Nijmegen.

Meer informatie over vanLaar-service in Nijmegen

Jan vanLaar biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van montage, renovatie, verbouwing en isolatie. Hij heeft veel ervaring met verschillende klussen in en rond huizen en bedrijfspanden. Van vloeren leggen en keukens monteren tot tuinwerkzaamheden, Jan draait zijn hand er niet voor om. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in ICT, zoals het installeren en herinstalleren van hard- en software, netwerken en beveiliging. Als jouw klus niet vermeld staat op zijn website, kun je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Jan vanLaar is te bereiken via telefoon of het contactformulier.

Wil je weten wat vanLaar-service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van vanLaar-service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij vanLaar-service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vanLaar-service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar vanLaar-service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. vanLaar-service

Bezoekers bekeken ook