Vlees & CO Nijmegen

Vlees & CO Nijmegen is een Steakhouse gelegen aan Kelfkensbos 32 in Nijmegen.

Meer informatie over Vlees & CO Nijmegen in Nijmegen

Welkom bij Vlees & Co, het enige echte steakhouse in Nijmegen! In ons restaurant met een fantastische groenbeleving kun je genieten van mooie steaks van de beste kwaliteit. We gebruiken runderen van wereldberoemde rassen die een perfecte marmering en unieke smaak hebben dankzij het juiste dieet en de vrije uitloop. Op onze menukaart staan verschillende vleesrassen, zoals Creekstone Black Angus, Weiderund en Japans Wagyu. Naast geweldige steaks serveren we ook vegetarische gerechten. Bij Vlees & Co Nijmegen vinden we dat een vleesmaaltijd een topervaring moet zijn, daarom werken we alleen samen met de beste leveranciers die runderen selecteren op duurzaamheid, kwaliteit en dierenwelzijn. Kom naar ons restaurant en laat je verrassen door onze culinaire gerechten en de beste steaks. We zijn geopend van donderdag tot en met zondag en hebben een groot team met veel kennis over vlees. Ontdek en proef al onze steaks die met liefde bereid zijn op de houtskoolgrill.

Wil je weten wat Vlees & CO Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vlees & CO Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vlees & CO Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vlees & CO Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Vlees & CO Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vlees & CO Nijmegen

Bezoekers bekeken ook