Waalhalla Skateshop

Waalhalla Skateshop is een Skateboardwinkel gelegen aan Winselingseweg in Nijmegen.

Meer informatie over Waalhalla Skateshop in Nijmegen

Welkom in de winkel van Waalhalla. Zowel online als in de fysieke winkel vind je een breed assortiment aan skateboards, inline skates, bmx-fietsen, stuntsteppen, longboards, Montana Graffiti en meer. De winkel wordt gerund door skaters met een passie voor urban sporten en lifestyle. Ze kunnen je deskundig advies geven bij het kiezen van het juiste product. Als je twijfelt of persoonlijk advies wilt, kun je contact opnemen via telefoon of WhatsApp. De winkel bevindt zich op de Winselingseweg 12 in Nijmegen. In de webshop worden 415 producten getoond, waaronder skateboards, wielen, hoodies, en BMX-fietsen. De openingstijden van het skatepark zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Waalhalla Skateshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waalhalla Skateshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waalhalla Skateshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waalhalla Skateshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Waalhalla Skateshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waalhalla Skateshop

Bezoekers bekeken ook