Wereldkeuken Triavium

Wereldkeuken Triavium is een Wokrestaurant gelegen aan Van Rosenburgweg 2A in Nijmegen.

Meer informatie over Wereldkeuken Triavium in Nijmegen

Helaas is gratis parkeren niet meer mogelijk bij Wereldkeuken Triavium. Bij binnenkomst kunt u een parkeerkaart kopen voor €2,50. Het restaurant biedt een kijkje in de keuken, waar veel te beleven valt. Er zijn culinaire tips en ideeën om uit te proberen. Voor visliefhebbers is er een ruime keuze aan verse vis die ter plekke wordt gebakken. Daarnaast is er een Wok Restaurant waar gerechten naar keuze kunnen worden bereid door de kok. Ook is er een Sushi-Bar waar ter plaatse sushi wordt bereid. Reserveren kan online of telefonisch. Voor speciale gelegenheden zijn er arrangementen beschikbaar en voor jarige gasten is er een korting op hun verjaardag. Het restaurant biedt ook zakelijke mogelijkheden voor vergaderingen en diners. Voor feestjes kunnen besloten diners of lunches worden gereserveerd. Er zijn vacatures beschikbaar en er zijn verschillende acties, zoals korting voor jarige gasten. Het restaurant is te vinden op Van Rosenburgweg 2a in Nijmegen.

Wil je weten wat Wereldkeuken Triavium verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldkeuken Triavium of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldkeuken Triavium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldkeuken Triavium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Wereldkeuken Triavium reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldkeuken Triavium

Bezoekers bekeken ook