Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging

Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging is een Kungfuschool gelegen aan Malvert 33-57 in Nijmegen.

Meer informatie over Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging in Nijmegen

Wing Chun is een wetenschappelijk gefundeerde en praktische vechtstijl die je leert jezelf effectief te verdedigen tegen een grotere en sterkere tegenstander. Het is ontwikkeld in de 17e eeuw door kloosterlingen in het Shao Lin klooster en is verfijnd en getest in vele oorlogen. Wing Chun legt de nadruk op ontspanning, techniek en snelheid boven fysieke kracht, waardoor je geen specifieke lenigheid of kracht nodig hebt om het te kunnen beoefenen. De technieken zijn kort, snel en direct, waardoor je je tegenstander binnen één seconde kunt uitschakelen. Wing Chun maakt gebruik van reflexmatige schrikbewegingen die je lichaam al kent, waardoor het gemakkelijk te leren en toe te passen is. Het is een praktijkgerichte en effectieve vorm van zelfverdediging waarbij aanval en verdediging tegelijkertijd plaatsvinden. Wing Chun is ook bekend geworden door Bruce Lee, die een beoefenaar van de stijl was. Bij Wing Chun Nijmegen kun je terecht voor trainingen op verschillende niveaus en leeftijden, waarbij respect en kameraadschap belangrijk zijn. Er wordt getraind op je eigen niveau en samengewerkt in teams. Een gratis proefles is mogelijk op donderdagavond.

Wil je weten wat Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Wing Chun Kung Fu Nijmegen - Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wing Chun Kung Fu Nijmegen – Dé Vechtsport Expert in Realistische Zelfverdediging

Bezoekers bekeken ook