Wok For Go

Wok For Go is een Aziatisch restaurant gelegen aan Ziekerstraat 116 in Nijmegen.

Meer informatie over Wok For Go in Nijmegen

Bij Wok for Go in het centrum van Nijmegen kun je heerlijke wokgerechten bestellen. Ze werken met een 3 stappen plan waarbij je eerst een vlees- of vissoort kiest, vervolgens een saus en tot slot nasi, bami of friet. Je kunt je wok menu ook uitbreiden met een blikje fris voor maar €1,75 extra. Naast de standaard wok menu's hebben ze ook voordeel wok menu's zoals kip kerrie, dagging smoor en kip sateh met pindasaus, inclusief nasi, bami of friet. Voor vegetariërs hebben ze ook keuze, zoals het mixed vegetables menu. Daarnaast hebben ze ook soepen, salades en Aziatische snacks. Je kunt Wok for Go vinden op de Ziekerstraat 116 in Nijmegen en ze zijn geopend op bepaalde dagen en tijden.

Wil je weten wat Wok For Go verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wok For Go of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wok For Go? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wok For Go het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Wok For Go reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wok For Go

Bezoekers bekeken ook