Yoo Sin

Yoo Sin is een Vechtsportclub gelegen aan Heidebloemstraat 201 in Nijmegen.

Meer informatie over Yoo Sin in Nijmegen

Yoo Sin is de plek voor taekwondo en hanmudo in Nijmegen en omgeving. Ze bieden ook zaalverhuur aan, ideaal voor kinderfeestjes of sportieve activiteiten. Daarnaast hebben ze een programma genaamd 'Breed Motorisch Ontwikkelen' dat geschikt is voor kinderen van 9 t/m 11 jaar. De contributie wordt per kwartaal betaald. Yoo Sin heeft een beoordeling van 4,8. Ze hebben ook nieuws dat je kunt bekijken op hun Facebookpagina. Je kunt gratis proeflessen volgen bij Yoo Sin om te ervaren hoe het is. Yoo Sin staat voor verantwoorde vechtsportbeoefening met oog voor de ontwikkeling van kinderen. Ze bieden ruimte voor sportieve ambities voor zowel jong als oud. Je kunt contact opnemen met Yoo Sin via hun adres of e-mailadres.

Wil je weten wat Yoo Sin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yoo Sin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yoo Sin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoo Sin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Yoo Sin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yoo Sin

Bezoekers bekeken ook