Zofiél

Zofiél is een Wimpersalon gelegen aan Dommer van Poldersveldtweg 44 in Nijmegen.

Meer informatie over Zofiél in Nijmegen

Bij Zofiél kun je eindelijk tijd voor jezelf nemen en genieten van rust en ontspanning. Naast luxe biedt Zofiél ook een plek waar je jezelf kunt zijn en van jezelf kunt houden. Ze laten je de schoonheid van jezelf zien zoals je die nog nooit hebt gezien. Zofiél helpt je op weg naar onvoorwaardelijke liefde en biedt verschillende make-up, wimper- en wenkbrauwbehandelingen aan. Ze hebben ook drie basispakketten voor wimperextensions en verschillende behandelingen voor wenkbrauwen. Je kunt hen vinden op Dommer van Poldersveldtweg 44 in Nijmegen en contact opnemen via 06 15 47 55 04. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Zofiél verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zofiél of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zofiél? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zofiél het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Zofiél reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zofiél

Bezoekers bekeken ook