"India Gate" Tandoori Indian Restaurant

"India Gate" Tandoori Indian Restaurant is een Indiaas restaurant gelegen aan Molenstraat 136 in Nijmegen.

Meer informatie over "India Gate" Tandoori Indian Restaurant in Nijmegen

Vanaf heden is het Indian Tandoori Restaurant India Gate ook open tijdens de lunch. Van 12:00 tot 14:30 uur kunt u genieten van heerlijke Indiase lunchgerechten, inclusief vegan opties. U kunt alvast een kijkje nemen op de menukaart of u laten verrassen. Bestellen of reserveren kan telefonisch tussen 12:00 en 17:00 uur. Het restaurant biedt een selectie van authentieke Indiase gerechten, van mild tot zeer pittig, gemaakt met specifieke kruiden en verse ingrediënten. Probeer ook zeker de heerlijke vegetarische gerechten. De Indiase Tandoori gerechten, bereid in een klei-oven, zijn wereldberoemd en krijgen een typische smaak door het grillen boven gloeiende houtskool. Naast diverse voorgerechten en hoofdgerechten, worden alle hoofdgerechten geserveerd met basmatirijst of nan brood. Het restaurant is gevestigd in Nijmegen en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:30 uur, met de keuken die sluit om 21:30 uur.

Wil je weten wat "India Gate" Tandoori Indian Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van "India Gate" Tandoori Indian Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij "India Gate" Tandoori Indian Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je "India Gate" Tandoori Indian Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar "India Gate" Tandoori Indian Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. “India Gate” Tandoori Indian Restaurant

Bezoekers bekeken ook