Restaurant Little India

Restaurant Little India is een Indiaas restaurant gelegen aan Ridderstraat, 11 Naast, Lindenberg in Nijmegen.

Meer informatie over Restaurant Little India in Nijmegen

Bij Restaurant Little India kunt u genieten van onbeperkt eten uit India. Ze bezorgen ook in en rond Nijmegen en bij afhalen krijgt u 15% korting. Daarnaast bieden ze catering aan voor zowel bedrijven als particulieren, waarbij ze rekening houden met uw voorkeuren en keuzes. Ze leveren ook borden en bestek naar wens. Het restaurant is geschikt voor vegetariërs en veganisten, met 10 vegetarische en 6 veganistische hoofdgerechten. Ze serveren alleen halal gerechten en gebruiken plantaardige olie. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag van 16:30 tot 22:30 uur. Bij afhalen kunt u terecht tot 21:30 uur.

Wil je weten wat Restaurant Little India verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Little India of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Little India? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Little India het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Restaurant Little India reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Little India

Bezoekers bekeken ook