AgaCare Pedicurepraktijk

AgaCare Pedicurepraktijk is een Nagelstudio gelegen aan Bandoengstraat 7 in Nijmegen.

Meer informatie over AgaCare Pedicurepraktijk in Nijmegen

AgaCare Pedicurepraktijk bevindt zich op de Bandoengstraat 7 in Nijmegen en biedt gratis parkeergelegenheid. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op woensdag van 9.00 tot 13.00 uur en op donderdag is de praktijk gesloten. Vanwege de grote vraag naar behandelingen kan Agnes, de gediplomeerde medisch pedicure, op dit moment geen nieuwe cliënten aannemen. Ze wil de kwaliteit en service voor haar bestaande cliënten behouden. AgaCare is ontstaan vanuit passie en biedt professionele zorg voor de voeten. Agnes is aangesloten bij Provoet, de nationale brancheorganisatie voor pedicures, wat betekent dat ze vakkundig te werk gaat. Of je nu last hebt van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels of gewoon jezelf wilt verwennen met mooie verzorgde voeten, bij AgaCare ben je van harte welkom. Ze biedt ook shellac (gel-nagellak) behandelingen aan.

Wil je weten wat AgaCare Pedicurepraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AgaCare Pedicurepraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AgaCare Pedicurepraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AgaCare Pedicurepraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar AgaCare Pedicurepraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AgaCare Pedicurepraktijk

Bezoekers bekeken ook