Win Nails Spa

Win Nails Spa is een Nagelstudio gelegen aan Zwanenveld 8212 in Nijmegen.

Meer informatie over Win Nails Spa in Nijmegen

Win Nails Spa is een nagelstudio gevestigd in Nijmegen-Dukenburg. Ze bieden verschillende nagelverzorgingsdiensten aan, zoals versterking en verlenging van nagels met acryl- of gelnagels, nailart, Pink & White, Solar nails en (French) manicure. Daarnaast bieden ze ook pedicures, voetmassages, wimperextensions, wenkbrauw waxen, body waxen en verkopen ze Nu Skin producten en diensten. Ze hebben ook kadobonnen beschikbaar. De openingstijden variëren per dag, maar ze zijn doorgaans geopend van maandag tot en met zaterdag. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 024-7850232 of 0619953648.

Wil je weten wat Win Nails Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Win Nails Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Win Nails Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Win Nails Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Win Nails Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Win Nails Spa

Bezoekers bekeken ook