Nailboutique Ainsley

Nailboutique Ainsley is een Nagelstudio gelegen aan Varenstraat 86 in Nijmegen.

Meer informatie over Nailboutique Ainsley in Nijmegen

Nailboutique Ainsley is een nagelsalon die algemene voorwaarden hanteert voor alle afspraken en behandelingen. Ze zullen de behandelingen met hun beste kennis en volgens de normen van vakmanschap uitvoeren en de klant op de hoogte brengen van eventuele financiële gevolgen van wijzigingen in de behandeling. Afspraken die telefonisch, via WhatsApp, op de website, in de salon of via e-mail zijn gemaakt, zijn bindend en moeten zo snel mogelijk of uiterlijk 24 uur van tevoren worden gemeld als de klant verhinderd is. Als de klant te laat komt, kan Nailboutique Ainsley de verloren tijd inkorten op de behandeling en het volledige honorarium in rekening brengen. Als de klant meer dan tien minuten te laat komt, kan Nailboutique Ainsley de behandeling annuleren en 50% van de kosten in rekening brengen. Nailboutique Ainsley moet ook de klant tijdig informeren als zij verhinderd zijn. Het te behandelen gebied moet schoon en in goede staat zijn, anders kan de behandeling geweigerd worden. De betaling moet direct na de behandeling worden voldaan, contant of via bankoverschrijving in overleg. Nailboutique Ainsley is niet aansprakelijk voor schade of verlies van persoonlijke eigendommen van de klant. Ze bieden zeven dagen garantie op de behandeling, maar deze vervalt als de klant de nagels beschadigt, de adviezen voor thuisverzorging negeert, in contact komt met chemische middelen of als de nagels al zwak of beschadigd waren. Bij beschadig.

Wil je weten wat Nailboutique Ainsley verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nailboutique Ainsley of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nailboutique Ainsley? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nailboutique Ainsley het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Nailboutique Ainsley reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nailboutique Ainsley

Bezoekers bekeken ook